سیدجمیل احمدی در گفت و گو با خبرنگار خلیج پرس، اظهار داشت: خوشبختانه با تغییر نگرش جوانان نسبت به آموزشهای مهارتی، امروز ما شاهد ارائه آموزشهای فنی و حرفهای به خیل عظیمی از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی هستیم که این امر خود نشان از اهمیت آموزشهای مهارتی به عنوان حلقه مفقوده میان بازار کار و افراد جویای کار است.
وی افزود: مطالعات دینامیک اشتغال کردستان توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونت اشتغال ریاست جمهوری انجام شده است که بر اساس آن ۱۰ رسته اصلی شغلی اولویت دار از نظر پتانسیلها و ظرفیتهای موجود در این استان مشخص شده که اداره کل آموزش فنی و حرفهای کردستان ۵۳ درصد از آموزشهای مهارتی ارائه شده خود را منطبق با این رستهها ارائه میدهد و مابقی این آموزشها در بخش کشاورزی ارائه میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کردستان ادامه داد: یکی از کارهای ارزشمندی که در استان کردستان برای اولین بار صورت پذیرفت تشکیل شورای مهارت و فناوری با رویکرد همگرایی و برنامه ریزی در راستای ارائه آموزشهای مهارتی متناسب منطبق و متناسب با نیاز بازار کار است که خوشبختانه امروز شاهد تشکیل شورای مهارت و فناوری در کلیه شهرستانهای سطح استان هستیم.
احمدی یادآور شد: یکی دیگر از اقدامات مؤثر اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان تدوین سند توسعه آموزشهای مهارتی با رویکرد محلی و منطقهای به عنوان یک سند بالادستی است که در این سند سعی شده کلیه ظرفیتها و پتانسیلهای موجود منطقهای لحاظ و بر اساس مزیت نسبی هر شهرستان تدوین شود.
وی بیان کرد: این سند به تأیید کلیه فرمانداران سطح استان رسیده و سال جاری ارائه آموزشهای مهارتی منطبق با سند توسعه آموزشهای مهارتی با رویکرد محلی و منطقهای صورت میپذیرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کردستان گفت: یکی از خلأهای موجود در سطح جامعه عدم باور جوانان کردستانی به آموزشهای مهارتی و طی مسیر ترقی از این راه است که لازم است تمامی دستگاههای اجرایی سطح استان نسبت به ارتقا وزن اجتماعی مهارت در سطح جامعه با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان اهتمام ورزند.
احمدی اظهار داشت: اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان موفق به اخذ مجوز راه اندازی مرکز تخصصی کارآفرینی و مهارتهای کسب و کار شده است که از همین جا از کلیه کارآفرینان کارفرمایان دستگاهها و نهادهای دولتی و فعالین اقتصادی استان دعوت به عمل میآوریم تا با مشارکت در این مرکز تخصصی زمینه لازم را جهت پویایی اقتصاد استان فراهم کنند.
وی افزود: در ایام شیوع ویروس منحوس کرونا در سطح کشور و به طبع آن استان کردستان، اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان با همکاری مربیان متخصص و مجرب خود بیش از هزار دقیقه تولید محتوای آموزشی الکترونیکی را در دستور کار خود قرار داد تا علاوه بر جلوگیری از تعطیلی کارگاههای آموزشی زمینه لازم را برای معرفی آموزشهای مهارتی به آحاد عموم جامعه فراهم کند.
آموزشهای مهارتی حلقه مفقوده میان بازار کار و افراد جویای کار است
سیدجمیل احمدی در گفت و گو با خبرنگار خلیج پرس، اظهار داشت: خوشبختانه با تغییر نگرش جوانان نسبت به آموزشهای مهارتی، امروز ما شاهد ارائه آموزشهای فنی و حرفهای به خیل عظیمی از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی هستیم که این امر خود نشان از اهمیت آموزشهای مهارتی به عنوان حلقه مفقوده میان بازار کار […]
- ارسال توسط : احسان فدائی
- 79 بازدید
- دیدگاهها برای آموزشهای مهارتی حلقه مفقوده میان بازار کار و افراد جویای کار است بسته هستند