به گزارش خبرنگار خلیج پرس، فرانک قدسی شامگاه دوشنبه در نشست شبکه متمرکز نخبگان تبلیغات اسلامی کردستان، اظهار کرد: هر کدام از بانوان عضو این نشست پنج اولویت را از مشکلات و مسائل استان تهیه و به تبلیغات اسلامی ارائه دهند تا اولویتها بر اساس نیاز استان رسیدگی و بررسی شود و در نهایت به چند اولویت اصلی و اساسی برسیم.
وی با اشاره به اینکه باید اولویتها بر اساس مطالعات لازم ارائه شود، افزود: هر اولویتی که اعلام میشود نباید کلی باشد بلکه باید یک مشکل و دغدغه اساسی را مطرح کند که بتوانیم به موضوع رسیدگی کنیم و بتوانیم در حل یک مشکل و معضل اجتماعی و فرهنگی گام برداریم.
وی اضافه کرد: بعد از انتخاب اولویتها برنامههای جامع تهیه و برنامه زمانبندی برای رسیدگی به آن مطرح خواهد شد.
غزاله مرادی از بانوان عضو شبکه متمرکز نخبگان فعال استان کردستان نیز در این نشست، اظهار کرد: باید مشکلات جامعه ریشهایتر بررسی شود و نگاه سطحی به مشکلات نمیتواند در رفع مشکلات و معضلات چارهساز باشد.
وی بیان کرد: احصای مشکلات باید یکی یکی پیش برود و راهکارهای اساسی برای رفع مشکلات اعلام شود و خروجی فعالیتها نیز مشخص باشد چراکه اجرای فعالیتها بسیاری ضروری و لازم است و تنها ارائه مشکل و راهکار مهم نیست و باید مصوبات عملیاتی شود.
رئیس جمعیت بانوان فرهیخته استان کردستان با اشاره به اینکه مشکلات زمان زیادی است که مشکلات احصاء شده است، عنوان کرد: باید کارهای میدانی انجام شود که مختص استان کردستان باشد.
فاطمه سهرابی بیان کرد: آموزش غلط نتایج بدی به دنبال خواهد داشت و برگزاری کارگاههای آموزشی مثل روال گذشته نمیتواند در توانمندی افراد جامعه و یا رفع مشکلات مؤثر باشد.
ژاله حیدری مقدم نیز در این مراسم بیان کرد: این شبکه متمرکز یک نهاد تصمیم ساز به شمار میشود که میتواند نقش ایفا کند و باید دنبال تصمیمات درست در جامعه باشیم که مبتنی بر تحلیل علمی و میدانی باشد.
وی گفت: همه مشکلات موجود در جامعه را نمیتوان احصاء کنیم اما میتوانیم یک گوشه از آن را در حوزه فرهنگ دینی پیگیر باشیم.
وی اضافه کرد: اعتماد در سطح جامعه دچار اختلال و کاهش شده و بسیاری از مسائل که به وجود آمده به دلیل کاهش اعتماد است و باید برخی از نگاهمان را به سمت جلب اعتماد عمومی هدایت کنیم.
حیدری مقدم بیان کرد: بیشتر تصمیماتی که برای استان کردستان گرفته میشود تصمیماتی است که بر اساس دستورالعمل از تهران است در حالی که باید از ظرفیتهای بومی و مبتنی بر اقتضائات استان کردستان برنامه ریزی شود.
وی یادآور شد: برای اصلاح فرهنگ حتماً باید از آموزش عبور کنیم باید یاد بگیریم تا دچار مشکل نشویم و به مشکلات جامعه نیز اضافه نکنیم.
مهدیه وهابی نیز از دیگر بانوان عضو شبکه متمرکز استان عنوان کرد: باید نتایج جلسات به اعضای جلسه اعلام شود تا انگیزه لازم برای شرکت در جلسات بعد وجود داشته باشد و علاوه بر آن بازخورد آن در جامعه نیز دیده شود.
فتحی یونسی نیز از دیگر اعضای این جلسه بیان کرد: آموزش باید به توانمند سازی زنان برسد چرا که بسیاری از مسائل امروز از جمله تحکیم بنیان خانواده، پرورش و تربیت فرزندان و غیره به بانوان مربوط میشود.
وی بیان کرد: امروز مشکلاتی که در جامعه وجود دارد نشان میدهد که متأسفانه آموزشها به اندازهای که باید باشد نبوده و در این راستا کم کار شده است.
آلا شهسواری مسئول امور بانوان ادارهکل تبلیغات اسلامی کردستان نیز هدف از تشکیل شبکه متمرکز نخبگان استانی را تشکیل هیئت اندیشهورز دانست و گفت: این هیئت به منظور ارائه ایدههای فرهنگی و اجتماعی متناسب با نیاز استان کردستان تشکیل میشود.
شناسایی مشکلات فرهنگی و اجتماعی کردستان نیازمند کار میدانی است
به گزارش خبرنگار خلیج پرس، فرانک قدسی شامگاه دوشنبه در نشست شبکه متمرکز نخبگان تبلیغات اسلامی کردستان، اظهار کرد: هر کدام از بانوان عضو این نشست پنج اولویت را از مشکلات و مسائل استان تهیه و به تبلیغات اسلامی ارائه دهند تا اولویتها بر اساس نیاز استان رسیدگی و بررسی شود و در نهایت به […]
- ارسال توسط : احسان فدائی
- 68 بازدید
- دیدگاهها برای شناسایی مشکلات فرهنگی و اجتماعی کردستان نیازمند کار میدانی است بسته هستند