به گزارش خلیج پرس، محسن فتحی روز چهارشنبه در بازدید از کارگاههای آموزشی مرکز آموزش فنی و حرفه ای کامیاران اظهار داشت: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان با بهره گیری از امکانات ، تجهیزات و مربیان متخصص و کارآمد توانسته است جایگاه خوبی را در سطح کشور به خود اختصاص دهد.
وی اضافه کرد: نمایندگان مردم استان فرهنگی کردستان در مجلس شورای اسلامی تلاش دارند با حمایت از آموزشهای مهارتی به عنوان یکی از ارکان اصلی ایجاد زمینه اشتغال مولد و پایدار برای جوانان کردستانی گامی مهم و موثر را در راستای توسعه بیش از پیش استان بردارند .
طرح روستا تک در ۲ روستای کامیاران به صورت پایلوت اجرا میشود
فرماندار شهرستان کامیاران در دیدار مدیرکل آموزش فنی و حرفهای کردستان گفت: طرح روستا تک در ۲ روستای این شهرستان به صورت پایلوت استانی برگزار میشود.
مسعود الماسی اظهار داشت: فرمانداری در راستای اجرای این طرح برای توانمندسازی مهارتی روستائیان و افزایش سطح معیشتی آنان حامی آموزشهای فنی و حرفهای بوده و با برنامه ریزی در کوتاه ترین زمان ممکن زمینه اجرای آن را فراهم میکند .
وی گفت: به نقش آموزشهای مهارتی در توسعه شهرستان و برون رفت از معضل بیکاری در این شهرستان باور داریم و در راستای توسعه و گسترش این آموزشها حامی برنامه های مرکز آموزش فنی و حرفه ای این شهرستان هستیم .
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کردستان نیز گفت: طرح روستا تک با هدف ارتقا سطح مهارتی ساکنین روستاهای سطح استان تدوین شده که در آن روستائیان و ساکنین روستاهای سطح استان با آخرین فناری های روز در حوزه کسب و کار آشنا میشوند.
سید جمیل احمدی افزود: مرکز آموزش فنی و حرفه ای کامیاران دارای ۶ کارگاه آموزشی برادران و سه کارگاه آموزشی ثابت دولتی در بخش خواهران است که پنج آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای فعال نیز در این استان موفق به اخذ مجوز های شدهاند .
وی یادآور شد: علاوه بر ارایه آموزش های مهارتی در بخش ثابت دولتی و خصوصی تیم های سیار در زندان ، روستا ، پادگان ، جواردانشگاه و صنایع و صنوف در این شهرستان به فعالیت مشغول هستند که سالانه بیش از یک هزار و ۶۰۰ نفر در بخش دولتی و ۵۷۰ نفر در بخش خصوصی از آموزش های مهارتی بهرمند میشوند .
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای کردستان اظهار داشت : در بخش دولتی سالانه ۱۲۵ دوره آموزشی در قالب ۶۶ حرفه و در بخش خصوصی سالانه ۷۳ دوره آموزشی در قالب ۴۴ حرفه آموزشی به متقاضیان و علاقمندان به آموزش های مهارتی ارائه خدمت میشود .
وی با اشاره به پروژه نیمه تمام ساختمان مرکز آموزش فنی و حرفهای کامیاران گفت : این پروژه در سال ۱۳۹۲ کلنگ زنی شده است و اعتبارات آن از محل اعتبارات استانی تامین و اعتبارات تجهیزات آن نیزاز محل اعتبارات ملی تامین خواهد شد.
احمدی گفت: این طرح تا کنون ۵۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با توجه به نیاز شهرستان به این پروژه در راستای توسعه آموزش های مهارتی انتظار می رود با تعامل نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی نسبت به تامین اعتباراین پروژه اقدام شود.