به گزارش پایگاه خبری خلیج پرس به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، پژمان باختر در دومین جلسه تعاملی تدوین سیاستهای اجرایی سیستم یکپارچه سازی اطلاعات کشاورزی (سیاک) به صورت ویدئو کنفرانس با حضور مجری کشوری طرح برگزار شد، اظهار کرد: در استان کردستان ۴۴ مرکز جهاد کشاورزی در سطح ۱۰ شهرستان استان کار خدمت رسانی و هدایت بهره برداران بخش کشاورزی را بر عهده دارند.
وی با تاکید بر اینکه ۲۱۹ کارشناس مروج، مدیریت پهنهها را بر عهده دارند، افزود: تمام ۴۴ مرکز جهاد کشاورزی استان را در حد توان به تجهیزات و امکانات اداری مجهز کردهایم و تا پایان هفته جاری تمام مراکز و مدیریت جهاد کشاورزی استان به اینترنت پرسرعت متصل خواهند شد.
باختر بیان کرد: بر اساس اطلاعات موجود تعداد قطعات زراعی نزدیک به ۶۸۰ هزار قطعه و قطعات باغی هم بیش از ۱۶۰ هزار قطعه است که به طور میانگین هر کارشناس مروج پهنه سههزار و ۸۰۰ قطعه را پوشش داده است.
وی یادآور شد: از یک میلیون و ۲۱۷ هزار هکتار اراضی استان، مساحت ۸۲۲ هزار و ۳۶۹ هکتار اراضی زیر کشت محصولات زراعی و باغی است که هر کار شناس مروج حدود ۷۲۰ بهره بردار را زیر پوشش دارد.
باختر با تاکید بر تعدد وظایف کارشناسان پهنههای کشاورزی، عنوان کرد: ترویج و توسعه کشت محصولات کشاورزی، شناسایی استعدادها، برنامهریزی برای بخش خصوصی، پایش و نظارت مستمر بر مزارع و باغات و… از جمله وظایف کارشناسان پهنههای کشاورزی استان است.
گفتنی است عملیات اجرایی سیستم یکپارچه اطلاعات کشاورزی (سیاک) که در آن اطلاعات عرصههای کشاورزی استان با مشخصات دقیق عرصه و بهره برداران در آن ثبت میگردد از ابتدای شهریور ماه سال جاری، در کردستان آغاز شده است.