تاریخ : شنبه, 20 اردیبهشت , 1404 Saturday, 10 May , 2025
1

۲۷۰ محتوای مشاوره ای در مدارس مجازی با نیازهای ویژه ارائه شد

  • کد خبر : 6560
  • 22 شهریور 1399 - 14:48
۲۷۰ محتوای مشاوره ای در مدارس مجازی با نیازهای ویژه ارائه شد

به گزارش پایگاه خبری خلیج پرس و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استثنایی کردستان، خلیل رنجبر با بیان اینکه خدمات مشاوره‌ای و روانشناختی به منظور ایجاد آرامش، کاهش اضطراب و مدیریت بحران در فضای مجازی شاد ارائه شد، اظهار کرد: فرآیند تربیت، همیشگی است و فضای مجازی می‌تواند یک محیط آموزشی مناسب […]

به گزارش پایگاه خبری خلیج پرس و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استثنایی کردستان، خلیل رنجبر با بیان اینکه خدمات مشاوره‌ای و روانشناختی به منظور ایجاد آرامش، کاهش اضطراب و مدیریت بحران در فضای مجازی شاد ارائه شد، اظهار کرد: فرآیند تربیت، همیشگی است و فضای مجازی می‌تواند یک محیط آموزشی مناسب برای ترویج سبک زندگی سالم، توسعه رشد جسمانی، فردی و اجتماعی باشد.
وی افزود: بیش از ۶۰۰ ساعت آموزش در فضای مجازی برای یک هزار و ۳۸۰ نفر از دانش آموزان دوره آمادگی، ابتدایی، متوسطه دوره اول و دوم و یک هزار و ۵۰۰ نفر از اولیای آنها به منظور گسترش عدالت آموزشی و ایجاد فرصت‌های برابر آموزشی از طریق مدارس مجازی ارائه شد.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان ادامه داد: اگر دانش آموزان با نیازهای ویژه درست آموزش داده شوند، سطح مهارت‌های زندگی و حرفه‌ای را کسب کرده و به خودکفایی برسند، علاوه بر بهداشت روانی آنان بهداشت روانی خانواده‌ها و جامعه نیز حفظ شده و به خانواده‌های این دانش آموزان کمک می‌شود تا به سطح مناسبی از آرامش برسند.
رنجبر یادآور شد: در راستای برآورده کردن نیازهای آموزشی متفاوت دانش آموزان با نیازهای ویژه و کمک به شکوفایی استعدادها و توانمندی‌های آنان نکات آموزشی، پرورشی و توانبخشی در مدارس مجازی به آنان ارائه می‌شود.
وی بیان کرد: فرآیند تربیت همیشگی است و مشاوران در مدارس مجازی پیام‌ها و کلیپ‌های تربیتی را با محوریت حفظ بهداشت روانی، مهارت ماندن در منزل، ارائه خدمات مشاوره تحصیلی- تربیتی، ارتقای بهداشت روان، پیشگیری از مشکلات اجتماعی رفتاری و کاهش استرس آموزش می‌دهند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان با تاکید بر اهمیت آموزش خانواده و اولیای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، گفت: اعضای خانواده به آموزش مستمر و پویا نیاز دارند و ارائه خدمات مشاوره‌ای به خانواده‌ها در روند شکل‌گیری خانواده متعالی نقش ویژه ای دارد و از اهمیت خاصی برخوردار است.
رنجبر ارتقای مهارت‌های راهنمایی و مشاوره‌ای را به عنوان یکی از محورهای فعالیت‌های آموزش و پرورش استثنایی استان دانست و اظهار کرد: مشاور دانش آموز را در خودشناسی، مسئولیت پذیری، شناخت محیط، توانایی تصمیم گیری، حل مسائل، برقراری رابطه با اطرافیان، شناخت نیازهای فردی و اجتماعی و آشنایی با ارزش‌های مطلوب یاری می‌دهد.

لینک کوتاه : https://khalijpress.ir/?p=6560
  • ارسال توسط :
  • 15 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای ۲۷۰ محتوای مشاوره ای در مدارس مجازی با نیازهای ویژه ارائه شد بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.