به گزارش خلیج پرس، اعضای شورای اسلامی شهر تهران روز یکشنبه در جریان نود و یکمین جلسه شورای شهر تذکراتی را ارائه کردند.
علیاصغر قائمی عضو شورای شهر تهران خطاب به علیرضا زاکانی شهردار تهران تذکری ارائه کرد و افزود: در دوره گذشته مدیریت شهری، بسیاری از سرمایههای انسانی بهویژه در حوزههای فنی، طرد و از سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران منفک شدند. کارکنان موجود در آن سازمان نیز علاوه بر توانمندیهای فنی و تجربههای کسب شده، خصوصا تجارب اخیر در مدیریت و دفع حمله سایبری خرداد سال جاری، باید حفظ و بیش از پیش توانمند شوند.
قائمی ادامه داد: چالش سرمایه انسانی آن سازمان و عدم توازن حقوق و دستمزد در مقایسه با بازار کار آزاد در حوزه فناوری اطلاعات در آینده نزدیک موجب بیانگیزه شدن در بین مدیران و کارشناسان سازمان میشود.
وی با بیان اینکه لازم است در این زمینه تدبیری اندیشیده شود افزود: این مهم پس از حمله سایبری به شهرداری تهران در مکاتبه رئیس مرکز ملی فضای مجازی به رئیس جمهور به عنوان یکی از محورهای مهم آسیبپذیری نیز مورد توجه قرار گرفته است.
عضو شورای شهر تهران همچنین خواستار تعیین تکلیف هیئت مدیره و مدیر عامل سازمان فناوری اطلاعات شد و گفت: متأسفانه بعد از گذشت یکسال از مدیریت شهری جدید، هنوز بلاتکلیف است و این سازمان با سرپرست مدیریت و اداره میشود.
وی یادآور شد: در هفته گذشته و بر مبنای اخبار دریافت شده از اقدامات سازمان مذکور، بدون توجه به اولویتهای اساسی، ارزیابی کارکنان با هدف تعدیل یا تبدیل وضعیت انجام شده است.
قائمی با بیان اینکه ابهاماتی در این زمینه وجود دارد، اظهار داشت: در لزوم اجرای عجولانه ارزیابی و ایجاد فضای ملتهب در سازمان، در حالی که هنوز برخی از سامانهها به روال عادی بازنگشته یا با کیفیت پائین در حال ارائه خدمات هستند، ابهاماتی وجود دارد.
طرحهای بزرگ مقیاس در تهران پیوست ترافیکی ندارند
سوده نجفی عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان تذکری درباره مغفول ماندن طرح عارضه سنجی ترافیکی گفت: مصوبه سال ۹۹ شورای اسلامی شهر تهران با عنوان «الزام شهرداری تهران به استفاده از نتایج مطالعات عارضه سنجی ترافیکی قبل از صدور پروانه برای ساختمانها با نرخ ساختمانهای بزرگ مقیاس»، فرایند انجام مطالعات عارضه سنجی ترافیکی را برای ساختمانهای مذکور تسریع میکند.
وی با بیان اینکه در ماده یکم این مصوبه به تشکیل کمیته عارضه سنجی تاکید شده است افزود: این کمیته شامل یک نماینده تامالاختیار از معاونت معماری و شهرسازی است که به عنوان عضو و دبیر در این کمیته حضور دارد، نماینده تامالاختیار معاونت حملونقل و ترافیک، نماینده سازمان نظام مهندسی، معاون معماری و شهرسازی و حملو نقل و ترافیک منطقه مذکور همچنین یک نفر متخصص ذی صلاح با معرفی جامعه مهندسان مشاور ایران و یک نفر هم متخصص ذیصلاح ترافیک و شهرسازی و یک نفر از اساتید دانشگاهی با تخصص حملو نقل و ترافیک نیز از دیگر اعضای این کمیته هستند.
عضو شورای شهر با بیان اینکه این طرح و تشکیل کمیته مغفول مانده است، افزود: در این سالها شاهد صدور پروانه برای ساختمانهای بزرگ مقیاس بدون عارضه سنجی ترافیکی هستیم و بیشتر طرحها پیوست ترافیک هم ندارند.
نجفی اضافه کرد: مقرر شد طبق ماده هفتم مصوبه فوق، معاونت فناوری ظرف مدت ۲ ماه فرایندی را در سامانه صدور پروانه تشکیل دهد و طبق ماده هشتم هم شهرداری تهران موظف شد ساختمانهای موجود و املاک در حال ساخت را ظرف مدت سه ماه در سامانه جامع اطلاعات مکانی شهر تهران ایجاد و در سامانه شفافیت بارگذاری کند؛ اما به این موضوع توجه نشده است.
رئیس کمیته سلامت خاطرنشان کرد: هرچه سریعتر این کمیته برای طرحهای بزرگ مقیاس وارد عمل شود.
ادامه دارد…