تاریخ : چهارشنبه, 26 آذر , 1404 Wednesday, 17 December , 2025
0

ارائه غذاهای محلی کردستان در ماه مبارک رمضان به گردشگران نوروزی

  • کد خبر : 190675
  • 10 فروردین 1402 - 19:52
ارائه غذاهای محلی کردستان در ماه مبارک رمضان به گردشگران نوروزی

منصور مهرزاد در گفت و گو با خبرنگار خلیج پرس اظهار کرد: با توجه به تقارن بهار قرآن با بهار طبیعت، هر شب غذاهای بومی سفره کردستان مناسب افطار با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان و همت بخش خصوصی برای مسافران و گردشگران نوروزی در محل موزه مردم‌شناسی خانه کُرد سنندج تهیه و […]

منصور مهرزاد در گفت و گو با خبرنگار خلیج پرس اظهار کرد: با توجه به تقارن بهار قرآن با بهار طبیعت، هر شب غذاهای بومی سفره کردستان مناسب افطار با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان و همت بخش خصوصی برای مسافران و گردشگران نوروزی در محل موزه مردم‌شناسی خانه کُرد سنندج تهیه و عرضه می‌شود.
وی افزود: هدف آن است علاوه بر معرفی نوروز و نمادهای فرهنگی، تاریخی و طبیعی منطقه به مهمانان نوروزی، خوراک و غذای بومی و محلی نیز به عنوان یکی از پتانسیل‌های گردشگری استان به گردشگران شناسانده شود.
وی با بیان اینکه سفره بومی کردستان در سه بخش غذاهای اصلی، پیش‌غذا، دسر و دمنوش برای سفره افطار تهیه و ارائه می‌شود، عنوان کرد: نان «بزلماج و لاساجی»، «برساق»، «خوش‌ئاو»، «حه‌لوای گوله‌زه‌رد»، «آش قلیه»، دمنوش‌های «ونه‌ته‌ق و گول پونه»، «گول بابونه»، بهارنارنج و…از جمله غذاها و دمنوش‌هایی هستند که اصالت غذا، طعم، مزه و مواد تشکیل دهنده، سفره‌آرایی و چیدمان سنتی و رعایت نکات بهداشتی در آن مورد توجه قرار می‌گیرد.
وی افزود: امیدوارم که این نوروز، نوروزی خواستنی‌تر و پر برکت‌تر برای مردم، مسافران و گردشگران داخلی و خارجی به استان مهمان‌نواز و سرسبز کردستان باشد.

لینک کوتاه : https://khalijpress.ir/?p=190675
  • ارسال توسط :
  • 13 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای ارائه غذاهای محلی کردستان در ماه مبارک رمضان به گردشگران نوروزی بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.