تاریخ : پنج شنبه, 27 آذر , 1404 Thursday, 18 December , 2025
0

کنترل آب و غذای زائران اربعین توسط ۲۲ کارشناس بهداشت محیط مریوان

  • کد خبر : 348986
  • 07 مرداد 1403 - 19:53
کنترل آب و غذای زائران اربعین توسط ۲۲ کارشناس بهداشت محیط
مریوان

کمال ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار خلیج پرس اظهار کرد: با توجه به اهمیت کنترل عوامل محیطی به ویژه آب و غذای زائرین اربعین حسینی با هماهنگی کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین استان در قالب تیم سلامت محیط، ۲۲ نفر از کارشناسان مهندسی بهداشت محیط در مریوان_مرز باشماق در ایام اربعین فعالیت‌های تشدید یافته […]

کمال ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار خلیج پرس اظهار کرد: با توجه به اهمیت کنترل عوامل محیطی به ویژه آب و غذای زائرین اربعین حسینی با هماهنگی کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین استان در قالب تیم سلامت محیط، ۲۲ نفر از کارشناسان مهندسی بهداشت محیط در مریوان_مرز باشماق در ایام اربعین فعالیت‌های تشدید یافته خواهند داشت.
وی افزود: یک نفر کارشناس بهداشت محیط به صورت ثابت در مرز باشماق مستقر است و سایر کارشناسان در قالب تیم‌های دونفره به صورت شیفت صبح و عصر به مرز اعزام می‌شوند.
وی از مستقر شدن دو نفر کارشناس بهداشت محیط در ستاد مرکز بهداشت مریوان برای انجام هماهنگی‌های لازم و نظارت بر تیم‌های بازرسی خبر داد و گفت‌: ۱۶ نفر در قالب تیم‌های دو نفره برای نظارت بر موکب‌ها، محل‌های اسکان و ایستگاه‌های صلواتی فعالیت دارند.
مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان کردستان ادامه داد: در سایر شهرستان‌ها نیز ۴ نفر در قالب تیم‌های دونفره (یک تیم در صبح و یک تیم در بعد از ظهر) جهت نظارت برموکب‌ها، محل‌های اسکان و ایستگاه‌های صلواتی فعالیت دارند.
ابراهیمی با تشریح مهمترین فعالیت‌های انجام شده، یادآور شد: تعداد کل بازرسی بهداشتی انجام شده از موکب‌ها، ایستگاه‌های صلواتی، حسینه‌ها، مساجد و تکایا ۵۰۵ مورد، کلرسنجی انجام شده از آب شبکه‌های توزیع و مخازن ۴۰۸ مورد، نظارت بر طبخ و توزیع غذای زائران ۹۵ مورد، تعداد افراد آموزش دیده در مساجد، تکایا و حسینه‌ها در زمینه بهداشت محیط ۱۲۵ مورد است.

لینک کوتاه : https://khalijpress.ir/?p=348986
  • ارسال توسط :
  • 6 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای کنترل آب و غذای زائران اربعین توسط ۲۲ کارشناس بهداشت محیط مریوان بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.