به گزارش خبرنگار خلیج پرس، سید محمد مظلومی ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به این موضوع که نان و غلات ۵۰ درصد از انرژی روزانه هر ایرانی را تأمین میکند، از برگزاری کنگره ملی نان کامل و فرآوردههای غلات طی در روزهای ۱۲ و ۱۳ دیماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد و گفت: برگزاری چنین کنگرههایی میتواند فرصت مناسبی برای سلامت محور کردن تغذیه در جامعه باشد.
سهم اندک ایران در تولید غذاهای فراسودمند بر پایه غلات
به گزارش خبرنگار خلیج پرس، سید محمد مظلومی ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به این موضوع که نان و غلات ۵۰ درصد از انرژی روزانه هر ایرانی را تأمین میکند، از برگزاری کنگره ملی نان کامل و فرآوردههای غلات طی در روزهای ۱۲ و ۱۳ دیماه به میزبانی دانشگاه […]
- ارسال توسط : محمد فدائی
- 12 بازدید
- بدون دیدگاه










