محمد طلایی عضو کمیته فنی کشتی آزاد در گفتگو با خبرنگار خلیج پرس، درباره رقابتهای جام تختی و انتخاب برخی کشتیگیران برای حضور در مسابقات جهانی گفت: روز دوم مسابقات به لحاظ فنی قابل قبول بود و کشتیگیران کشتیهای خوبی گرفتند. در این رقابتها برخی کشتیگیران مثل علی اکبر فضلی، اهورا فاتح، ابوالفضل رحمانی در رده جوانان عملکرد خوبی داشتند و میتوان در آینده روی آنها حساب باز کرد. بقیه کشتیگیران هم تقریباً مثل همیشه بودند و برد و باخت هم طبیعی است.
وی گفت: در فوق سنگین زارع و معصومی خیلی خوب کشتی گرفتند؛ زارع کامل و بی نقص بود اما معصومی باید فنهای دیگری به کشتیاش اضافه کند. او اگر به لحاظ فنی چند حرکت به کشتیاش اضافه کند یکی از قوارههای خوب سنگین وزن دنیا خواهد شد. معمولاً در مسابقاتی که حساسیت بالاست، بحث داوری هم پیش میآید و هرکسی خودش را محق میداند اما مسائل فنی اهمیت بیشتری دارد. معصومی باید به کشتیاش اضافه کند تا بتوانیم او را یک کشتیگیر شش دانگ بدانیم.
عضو کمیته فنی کشتی آزاد عنوان کرد: با توجه به اینکه چرخه انتخابی تیم ملی کشتی آزاد در هر وزن متفاوت است، من واقعاً از نحوه انتخاب کشتیگیران براساس چرخه انتخابی سر در نیاوردم اما در برخی اوزان در جام تختی، هنوز تکلیف نفرات اعزامی به مسابقات جهانی مشخص نشده و باید دید در ادامه کادر فنی نفرات را چطور انتخاب میکند. به عنوان مثال در وزن ۷۴ کیلوگرم یونس امامی و امیرمحمد یزدانی رقابت بسیار خوبی با هم داشتند. این افراد از سرمایههای کشتی ایران هستند، اما در کنار آنها ابوذری هم در این وزن حضور دارد که اگر به او میدان داده شود حرف برای گفتن دارد. بنابراین او هم باید دیده شود.
طلایی گفت: در وزن ۹۷ کیلوگرم امیرعلی آذرپیرا را داریم اما احمد بذری هم در این مسابقات خوب کشتی گرفت و خیلی منطقی جلو رفت. بذری حق دارد در انتخابی تیم ملی کشتی آزاد خودش را در کنار آذرپیرا مطرح کند. اما در مورد نحوه انتخاب این دو ملیپوش طبق چرخه انتخابی اطلاعی ندارم، ولی به هر حال بذری در این مسابقات خودش را نشان داد. گلیج هم در وزن ۹۷ داریم هر چند خوب ظاهر نشد.
وی با اشاره به اینکه نباید بحث مدال گیری محک برای انتخاب ملیپوش باشد، تاکید کرد: به نظرم نباید روی مدال آوری کشتیگیران تمرکز کرد و ملاک کادرفنی این باشد که یک کشتیگیر در صورت مدال آوری در فلان مسابقه ملیپوش خواهد شد. این به نظرم خیلی منطقی نیست چرا که مسائل فنی ارجحیت دارد. وظیفه فدراسیون این است که کشتیگیران مستعد را حمایت کند و به مسابقات مختلف اعزام کند.
عضو کمیته فنی کشتی آزاد در مورد سطح کیفی رقابتهای جام تختی عنوان کرد: در بحث داخلی شرایط خوب بود و کشتیگیران زیادی میدان دیدند و خودشان را به همه نشان دادند اما در بحث حضور کشتیگیران خارجی شرایط خیلی خوب نبود، به عنوان مثال کشتی روسیه با دو کشتیگیر به ایران آمده بود یا کشتیگیرانی که از کشور ترکیه آمدند خیلی مطرح و درجه یک نبودند و میتوانستند کشتیگیران بهتری حضور پیدا کنند. اگر بتوانند مثل گذشته کشتیگیران مطرحی به این مسابقات بیاورند قطعاً شرایط بهتر خواهد شد.
طلایی عنوان کرد: به طور کلی در جام تختی اکثر مدعیان برای رسیدن به تیم ملی حضور داشتند. جوانان ما نیز در این دوره از رقابتها محک خوردند و چند آزادکار جوان نیز خوب درخشیدند. آنها روند پیشرفت بسیار خوبی داشتند و امیدواریم در آینده پدیدههای کشتی ایران و جهان تبدیل شوند.
طلایی: مدالآوری نباید ملاک انتخاب کشتیگیر شود/معصومی باید فنیتر شود
محمد طلایی عضو کمیته فنی کشتی آزاد در گفتگو با خبرنگار خلیج پرس، درباره رقابتهای جام تختی و انتخاب برخی کشتیگیران برای حضور در مسابقات جهانی گفت: روز دوم مسابقات به لحاظ فنی قابل قبول بود و کشتیگیران کشتیهای خوبی گرفتند. در این رقابتها برخی کشتیگیران مثل علی اکبر فضلی، اهورا فاتح، ابوالفضل رحمانی در […]
- ارسال توسط : احسان فدائی
- 2 بازدید
- بدون دیدگاه