به گزارش خبرنگار خلیج پرس، کیومرث حبیبی عصر شنبه در جلسه کمیسیون ماده پنج شهرهای سنندج، بیجار و مریوان که در سالن جلسات معاونت عمرانی استانداری برگزار شد، با اشاره به اهمیت این کمیسیون در مدیریت توسعه شهری اظهار داشت: بررسی پروندهها باید با رویکرد عدالت اجتماعی و صیانت از منافع عمومی و دولتی صورت گیرد.
وی با بیان اینکه ۲۷ تپه در محدوده شهر سنندج قرار دارد، تصریح کرد: قانون مرتبط با این تپهها در سال ۱۳۹۸ به استان ابلاغ شده و در طول این سالها نقاط قوت و ضعف آن مشخص شده است.
حبیبی خواستار بازنگری این قانون توسط اداره کل راه و شهرسازی استان و شهرداری سنندج بر اساس مصوبات شورای عالی شهرسازی و معماری شد تا ضمن آسیبشناسی، زمینه جذب و ایجاد فرصتهای سرمایهگذاری در شهر فراهم شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان با اشاره به طرح جامع شهرهای سنندج، بیجار و قروه یادآور شد: در سند راهبردی پنجساله شهرداری سنندج، استفاده از نظرات و پیشنهادات ظرفیتهای محلی و کنشگران در حوزههای مختلف بهمنظور دستیابی به راهکارهای اصولی برای توسعه شهری پیشبینی شده و باید بهصورت جدی اجرا شود.
حبیبی همچنین مولدسازی داراییهای شهری را عامل ایجاد منابع مالی پایدار برای توسعه زیرساختها و خدمات شهری دانست و بر لزوم پرداخت کامل سهم شهرداریها از محل مولدسازی اموال مازاد دولتی تأکید کرد.
وی اعلام کرد: در جلسه امروز ۲۰ پرونده مربوط به شهر سنندج، چهار پرونده از شهر بیجار و پنج پرونده از شهر مریوان مورد بررسی قرار گرفت که عمده درخواستها شامل تغییر کاربری، افزایش تراکم اراضی و سطح اشغال بود.
وی گفت: از این تعداد ۲۶ مورد با رأی اعضای کمیسیون تصویب و سه پرونده نیز برای بررسی بیشتر از دستور کار خارج شد.
مولدسازی داراییهای شهری راهکار توسعه زیرساختهای کردستان
به گزارش خبرنگار خلیج پرس، کیومرث حبیبی عصر شنبه در جلسه کمیسیون ماده پنج شهرهای سنندج، بیجار و مریوان که در سالن جلسات معاونت عمرانی استانداری برگزار شد، با اشاره به اهمیت این کمیسیون در مدیریت توسعه شهری اظهار داشت: بررسی پروندهها باید با رویکرد عدالت اجتماعی و صیانت از منافع عمومی و دولتی صورت […]
- ارسال توسط : بهاره واحدی
- 0 بازدید
- بدون دیدگاه