به گزارش پایگاه خبری خلیج پرس به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان کردستان، مجتبی ورمقانی اظهار کرد: طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه، تولید و نگهداری فرآوردههای خام دامی از ۲۵ اسفند ۹۹ آغاز شده و تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.
وی افزود: هر روز ۶۰ نفر در قالب ۳۰ تیم بازرسی، وظیفه نظارت بر مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در سطح استان را بر عهده دارند.
ورمقانی اعلام کرد: در هفته نخست اجرای این طرح از سه هزار و ۸۷۷ مرکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی و رستورانها و مراکز تهیه غذای آماده بازرسی به عمل آمد و در قالب این بازرسیها هزار و ۱۶۰ کیلوگرم انواع فرآورده غیر قابل مصرف کشف و یکی از مراکز عرضه به دلیل تخلف بهداشتی به دستور مقام قضائی پلمب شد.
وی افزود: در شرایطی که نیاز شهروندان به تهیه فرآوردههای خام دامی سالم و بهداشتی در ایام نوروز حساستر از اوقات دیگر است، بازدیدهای مستمر و سر زده از مراکز توزیع فرآوردههای خام غذایی افزایش یافته است و تیمهای نظارتی استان در این راستا تلاشی شبانه روزی دارند.
ضبط ۱۰۰۰ کیلوگرم گوشت فاسد در کردستان
به گزارش پایگاه خبری خلیج پرس به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان کردستان، مجتبی ورمقانی اظهار کرد: طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه، تولید و نگهداری فرآوردههای خام دامی از ۲۵ اسفند ۹۹ آغاز شده و تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت. وی افزود: هر روز ۶۰ نفر در قالب ۳۰ تیم بازرسی، […]
- ارسال توسط : احسان فدائی
- 67 بازدید
- دیدگاهها برای ضبط ۱۰۰۰ کیلوگرم گوشت فاسد در کردستان بسته هستند