تاریخ : یکشنبه, 5 مرداد , 1404 Sunday, 27 July , 2025
0

۴ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر خدمات درمانی در کردستان دریافت کردند

  • کد خبر : 388298
  • 04 دی 1403 - 19:51
۴ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر خدمات درمانی در کردستان دریافت کردند

فریدون عبدالملکی در گفت‌وگو با خبرنگار خلیج پرس اظهار کرد: حجم کار همکاران مجموعه درمانی زیاد است به طوریکه در سال گذشته یک میلیون و ۶۳۰ هزار نفر مراجع به بخش اورژانس، ۴۷۰ هزار مراجع درمانگاه‌ها، ۱۶۵ هزار نفر بستری، ۹۷ هزار جراحی داشتیم. رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان عنوان کرد: ۷۷ هزار مأموریت در […]

فریدون عبدالملکی در گفت‌وگو با خبرنگار خلیج پرس اظهار کرد: حجم کار همکاران مجموعه درمانی زیاد است به طوریکه در سال گذشته یک میلیون و ۶۳۰ هزار نفر مراجع به بخش اورژانس، ۴۷۰ هزار مراجع درمانگاه‌ها، ۱۶۵ هزار نفر بستری، ۹۷ هزار جراحی داشتیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان عنوان کرد: ۷۷ هزار مأموریت در بخش فوریت‌های پیش بیمارستانی داشتیم که مجموعاً خدمات بهداشتی در روستاها، و شهرهای زیر ۲۰ هزار جمعیت و خدمات شهری میانگین ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر بوده است.
عبدالملکی تصریح کرد: میانگین خدمات درمانی بهداشتی در استان ۲.۸ بار خدمت به ازای هر کردستانی است ضمن اینکه خدمات این مجموعه شبانه روزی و بدون تعطیلی هم بوده است.
وی خاطرنشان کرد: در زمان کرونا همه عزیزان کادر درمان در میدان پای کار بودند و شبکه بهداشت ما به دلیل حجم بالای مراجعه آسیب دید و بعد از اتمام کرونا این شبکه بازسازی شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار کرد: همچنین جمعاً ۱۴۲ پروژه در استان انجام شد که در بخش درمان ۵۵ پروژه، بهداشت ۸۲ پروژه و آموزش ۶ پروژه با اعتبار ۷۱۰ میلیارد تومان بود.
وجود ۵۸۰ متخصص فعال در کردستان
عبدالملکی افزود: در ۳ سال اخیر ۳۷۵ متخصص وارد استان کردیم که در حال حاضر ۵۸۰ متخصص فعال داریم و ۷۲ فلوشیپ و فوق تخصص به کار گیری شده است.
وی بیان کرد: جدا از نیروی انسانی متخصص، در بخش تجهیزات سنگین شامل پت اسکن، ام آر ای، سی تی اسکن، اکسیژن ساز و آنژیوگرافی هم وارد استان شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: همچنین بخش‌های جدیدی که قبلاً وجود نداشت شامل پیوند کلیه با ۴ جراحی موفق، بخش پیوند مغز استخوان بیمارستان بعثت، زنجیره تشخیص و درمان سرطان، جراحی قلب در استان راه اندازی شد.
عبدالملکی عنوان کرد: با راه اندازی این بخش هزینه و نوبت دهی در بخش بیماران قلبی به ۲ میلیون تومان کاهش یافته است و بیماران به سه بخش تقسیم می‌شوند که بیماران اورژانسی بدون نوبت جراحی می‌شوند.
وی یادآور شد: شاخص دسترسی مردم به خدمات درمانی رشد ۱۳۶ درصدی داشته و بر همین مبنا میانگین رشد مراجعه در استان‌های همجوار ۲۰ درصد بوده و در کشور ۱۸ درصد و در استان ۳۲ درصد است که این دسترسی در استان ۲ برابر میانگین کشوری است.
وی تصریح کرد: در بحث تخلفات پزشکی در هر قشری این موضوع وجود دارد که در پزشکان اندک‌ترین و البته قابل قبول هم نیست اما برخورد لازم و قانونی با حفظ حرمت جایگاه پزشکان می‌شود.

لینک کوتاه : https://khalijpress.ir/?p=388298

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.