به گزارش خبرنگار خلیج پرس، سیروان صنوبری ظهر یکشنبه به خبرنگاران رسانههای استان اعلام کرد: یک واحد رستوران بین راهی سنندج به دلیل نداشتن مجوزهای قانونی و گرانفروشی پلمپ شد.
وی افزود: عدم درج قیمت و تخلفات صنفی بهداشتی نیز از دیگر دلایل پلمپ شدن این واحد صنفی بود.
سرپرست اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان یادآور شد: پلمپ این واحد اقامتی بین راهی براساس بازدید مستمر و بررسی نحوه خدمات ارائه شده شکل گرفته
صنوبری خاطر نشان کرد: باید نظارت از تأسیسات گردشگری و واحدهای پذیرایی شهرستان به صورت مستمر ادامه داشته باشند تا از تخلفات جلوگیری شود.
وی اضافه کرد: با واحدهای متخلف نیز طبق قانون برخورد لازم انجام میگیرد.
یک واحد رستوران بین راهی در سنندج پلمپ شد
به گزارش خبرنگار خلیج پرس، سیروان صنوبری ظهر یکشنبه به خبرنگاران رسانههای استان اعلام کرد: یک واحد رستوران بین راهی سنندج به دلیل نداشتن مجوزهای قانونی و گرانفروشی پلمپ شد. وی افزود: عدم درج قیمت و تخلفات صنفی بهداشتی نیز از دیگر دلایل پلمپ شدن این واحد صنفی بود. سرپرست اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع […]
- ارسال توسط : بهاره واحدی
- 5 بازدید
- بدون دیدگاه