تاریخ : چهارشنبه, 1 مرداد , 1404 Wednesday, 23 July , 2025
0

«پروژه مهر» در ۶۵ مرکز آموزشی و توانبخشی کردستان در حال اجرا است

  • کد خبر : 442602
  • 22 تیر 1404 - 20:25
«پروژه مهر» در ۶۵ مرکز آموزشی و توانبخشی کردستان در حال اجرا است

به گزارش خبرنگار خلیج پرس، اقبال خانی ظهر یکشنبه در جلسه کارگروه تخصصی پروژه مهر استان اظهار کرد: طرح جامع «پروژه مهر» با هدف ارتقای عدالت آموزشی و آماده‌سازی بهینه مدارس برای سال تحصیلی جدید، هم‌اکنون در ۶۵ مرکز آموزشی و توانبخشی استثنایی استان کردستان در حال اجرا است. وی افزود: این پروژه که با […]

به گزارش خبرنگار خلیج پرس، اقبال خانی ظهر یکشنبه در جلسه کارگروه تخصصی پروژه مهر استان اظهار کرد: طرح جامع «پروژه مهر» با هدف ارتقای عدالت آموزشی و آماده‌سازی بهینه مدارس برای سال تحصیلی جدید، هم‌اکنون در ۶۵ مرکز آموزشی و توانبخشی استثنایی استان کردستان در حال اجرا است.
وی افزود: این پروژه که با شعار «توسعه عدالت آموزشی، برای ایران، برای مدرسه» از سوی وزارت آموزش و پرورش ابلاغ شده، بر تربیت تمام‌ساحتی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و تقویت هویت ایرانی اسلامی آنها تأکید دارد.
سرپرست اداره آموزش و پرورش استثنایی کردستان، یادآور شد: ۴۳ مدرسه استثنایی و ۲۲ مرکز جامع سنجش استان تحت پوشش این طرح قرار گرفته‌اند.
وی این پروژه را اقدامی زیربنایی و نظام‌مند برای شناخت مشکلات فضاهای آموزشی و ساماندهی بهینه نیروی انسانی دانست.
به گفته خانی، ستاد پروژه مهر در آموزش و پرورش استثنایی کردستان فعالیت خود را بر اساس هفت کارگروه اصلی آغاز کرده است؛ این کارگروه‌ها شامل برنامه‌ریزی، ساماندهی، بهسازی منابع و انتخاب مدیران، تأمین و تجهیزات، کیفیت‌بخشی آموزشی، اطلاع‌رسانی و توسعه کمی و کیفی تعلیم و تربیت هستند.
وی گفت: هدف از این تقسیم‌بندی، ایجاد آمادگی کامل برای بازگشایی مدارس و ارائه خدمات مطلوب به دانش‌آموزان است.
وی اضافه کرد: پروژه مهر با هدف شاداب‌سازی محیط مدارس و افزایش انگیزه در دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، در راستای ساماندهی امکانات آموزشی، توسعه شایستگی‌های معلمان، و برنامه‌ریزی برای توزیع کتب درسی و سایر ملزومات آموزشی اجرا می‌شود.
سرپرست اداره آموزش و پرورش استثنایی کردستان در ادامه به چالش‌های موجود در این حوزه پرداخت و کمبود نیروی آموزشی متخصص، نیاز به تجهیزات آموزشگاهی و کارگاهی، عدم مناسب‌سازی فضاهای آموزشی و نبود فرصت‌های شغلی برای فارغ‌التحصیلان، از جمله مشکلات مهمی است که آموزش و پرورش استثنایی استان با آن روبرو است.
خانی بر لزوم نظارت دقیق کارگروه‌ها بر اجرای مطلوب فعالیت‌ها در مدارس و بهره‌گیری از توان و تخصص کارکنان برای ارتقای کیفیت آموزشی و تربیتی تأکید کرد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: انتخاب و انتصاب مدیران جدید مدارس باید با حساسیت و دقت کامل انجام شود تا افراد کارآمد و با انگیزه، سکان هدایت این مراکز را بر عهده بگیرند. توجه به نقاط قوت گذشته، نیازهای نوین تعلیم و تربیت و تقویت روحیه مشارکت‌جویی، از اصول کلیدی برای پویایی مدارس و ارائه خدمات بهینه به دانش‌آموزان است.

لینک کوتاه : https://khalijpress.ir/?p=442602

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.