تاریخ : چهارشنبه, 17 اردیبهشت , 1404 Wednesday, 7 May , 2025
0

شمار مراکز علمی و کاربردی در کشور نصف شده است

  • کد خبر : 6860
  • 26 شهریور 1399 - 15:09
شمار مراکز علمی و کاربردی در کشور نصف شده است

به گزارش خبرنگار خلیج پرس، محمد حسین امید ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علمی کاربردی کردستان، اظهار کرد: تا سال ۸۴ در کشور ۳۳۴ دانشگاه علمی کاربردی وجود داشت و تنها در سال ۸۴ تا ۹۱ مراکز علمی کاربردی به یک هزار و ۷۱ مرکز افزایش یافت. وی با اشاره به […]

به گزارش خبرنگار خلیج پرس، محمد حسین امید ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علمی کاربردی کردستان، اظهار کرد: تا سال ۸۴ در کشور ۳۳۴ دانشگاه علمی کاربردی وجود داشت و تنها در سال ۸۴ تا ۹۱ مراکز علمی کاربردی به یک هزار و ۷۱ مرکز افزایش یافت.
وی با اشاره به وضعیت کنونی شمار دانشجویان شاغل به تحصیل در مراکز علمی و کاربردی، گفت: امروز کمتر از سه میلیون نفر دانشجو در کشور مشغول به تحصیل هستند.
امید گفت: امروز دانشگاه علمی کاربردی نسبت به زیر نظام‌هایی که وجود دارد وضعیت بهتری پیدا کرده است و به همین دلیل تصمیم گرفته شد تا به جای دادن مدرک، به دنبال ارتقا کیفیت فعالیت‌های آموزشی و مهارتی باشیم.
وی با بیان اینکه اگر در یک برهه زمانی آموزش عالی سود ده بود، افزود: با توجه به شرایط به وجود آمده الان دیگر بخش آموزش هیچ سودی ندارد و بیشتر برای دانشگاه‌ها هزینه بردار است.
امید با اشاره به اولویت‌های برنامه‌ریزی شده برای دانشگاه علمی کاربردی، یادآور شد: هدف ما تربیت قشری است که در جامعه به کارفرما تبدیل شود نه اینکه فقط کارگر تربیت کنیم.
وی بیان کرد: در طول چهار سال تعداد مراکز را کم کرده‌ایم و از یک هزار و ۱۰۰ مرکز هم اکنون شمار مراکز علمی و کاربردی فعال در کشور به ۶۰۰ کاهش پیدا کرده است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی با بیان اینکه ما مسیرمان را درست انتخاب کرده‌ایم و با قدرت این راه را نیز ادامه می‌دهیم، گفت: کارشناسی پیوسته در دوره سه ساله را به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی دنبال می‌کنیم.
وی افزود: امسال به دلیل شرایط کرونایی حاکم ثبت نام تا ۱۷ مهرماه ادامه دارد و تا به حال ۸۰ هزار نفر در دانشگاه‌های علمی کاربردی کشور ثبت نام کرده‌اند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی یادآور شد: تا سال ۹۷ هیچ مرکز علمی کاربردی اساس نامه نداشتند که این مشکل در حال حاضر حل شده و مراکز می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند.
وی افزود: قرار نیست هر رشته‌ای که کاردانی داشته باشیم کارشناسی آن رشته هم وجود داشته باشد چرا که در حال حاضر ۴۰ درصد رشته‌های ما در مراکز علمی و کاربردی کشور مربوط به مقطع کارشناسی است.
امید با اشاره به لزوم حمایت از مراکز علمی و کاربردی استان کردستان، ادامه داد: مطابق نیازهای استان کردستان در مراکز علمی کاربردی استان رشته‌های جدید تحصیلی اضافه می‌شود.
در پایان این جلسه از زحمات تیمور جوادی تقدیر شد و عادل سی و سه‌مرده به عنوان رئیس جدید دانشگاه علمی کاربردی کردستان معرفی شد.

لینک کوتاه : https://khalijpress.ir/?p=6860
  • ارسال توسط :
  • 20 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای شمار مراکز علمی و کاربردی در کشور نصف شده است بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.